Szanowni goście, z uwagi na duży ruch, spowodowany także faktem, że w naszej karczmie codziennie gra kapela, w okresie zimowym nie prowadzimy rezerwacji stolików. Zapraszamy do karczmy, zapewniamy, że nasi kelnerzy dołożą wszelkich starań, byście jak najszybciej zasiedli do biesiadowania. Za utrudnienia przepraszamy, ale są one spowodowane tym, iż nie zawsze goście już biesiadujący, chcą opuścić stolik, byśmy mogli przygotować go dla gości z rezerwacji. Rotacja naszych gości jest na tyle duża, że czas oczekiwania szybko biegnie przy dźwiękach naszej kapeli. Zapraszamy.

Co się dzieje w Jadło naszych dziadków

9 marca 2020

Danie Szefa Kuchni

Gicz jagnięcia w sosie własnym z nutą mięty, podana na smacznym pszennym talerzu.Smakuje najlepiej z odsmażanymi ziemniaczkami i zasmażana kapustą, ale te lub inne dodatki dokupicie se sami.

Gicz jagnięcia w sosie własnym z nutą mięty, podana na smacznym pszennym talerzu.

Smakuje najlepiej z odsmażanymi ziemniaczkami i zasmażana kapustą, ale te lub inne dodatki dokupicie se sami.

Cena: 58 zł